MC Gilles - Nouvelles Gagnantes

mardi, mars 06, 2007

A VENDRE

Des fois, on aimerait avoir de l'argent pour acheter les biens de nos rêves...

Débutons avec ce magnifique motorisé bois rond sur Les Pacs:





MOTORISÉ
DESCRIPTION
Motorisé artisanal, GMC. 3500, Moteur 350pc, Transmission automatique neuve, Intérieur fini en pin , incluant poêle, évier, 2 lits dont 1 escamotable pour table, rangements, Plafond isolé, 2 sièges capitaines neuf.



INFORMATIONS COMPLÉMENTAIRES
Type de véhicules : Autres
Transmission : Automatique
Nombre de cylindres : 8
Taille du moteur : 5.7 litres
Motricité : Roues motrices arrière
Kilométrage : 150 000 à 199 999km
Nombre de places : 4
Offre : À vendre




Si vous quittez pour l'étranger, vous pourrez vous approvisionner sur Ebay en sauce à poutine.

Original St-Hubert poutine sauce

Item number: 110099034327



Starting bid: 11,94 US$


End time:
Ships to: N. and S. America, Europe, Asia, Australia
Item location: REPENTIGNY, QC, Canada
Quantity: 1 lot available (6 items each)
Cost per item: US $1.99 each (Not sold individually)
History: 0 bids





Description Seller assumes all responsibility for listing this item.
Item Specifics - Item Condition

Condition:

New in Package



Have you ever travel to Québec and tasted a poutine? For those of you who have never experience it, it is a mix of french fries, cheedard cheese and sauce.

Like any recipes, the ingredients makes the recipe! And the sauce is a very important part of the success.

You are bidding on 6 (six) St-Hubert's original poutine sauce envelope, the same that it serve in there restaurants. Many of those who tasted it say that it is the best poutine money can buy.

Each 57gr. envelopes makes 2 cups. Microvave or stove top, just add water and voilà!

If that was enough, the supplier print's on the back of the envelopes that each serving contains 0 cholesterol! Great taste, no fat!!!!!

Try it! You'll love it.

P.S. If you wish to buy more, let me know.




Merci à Jean-Bruno et Frédéric G-M pour les envois

2 commentaires:

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